'Doekhi en Boscagli melden zich naast Rensch op lijstje van Internazionale'

'Italiaanse topclub kijkt naar Boscagli en volgt ook andere Eredivisie-bekende’

6 september om 20:48
Laatste update: 6 september om 21:20

Olivier Boscagli en Danilho Doekhi staan, net als Devyne Rensch, in de belangstelling van Internazionale. De Italiaanse topclub sorteert voor op het vertrek van een aantal defensieve sterkhouders en zoekt daarom naar 'goedkope buitenkansjes', aldus Tuttosport.

Dat de transferdeadline is verstreken, betekent niet dat Internazionale is uitgeshopt. In de zoektocht naar een nieuwe verdediger houdt de Italiaanse grootmacht de situaties rond Boscagli en Doekhi in de gaten. Met het oog op de volgende transferperiode richt de club zich vooralsnog op 'uit hun contract lopende buitenkansjes'.

Beide spelers vallen, evenals Rensch, in die categorie en staan daarom hoog op het lijstje in Milaan. De interesse in laatstgenoemde was al bekend. Scouts van Inter houden de 21-jarige rechtsback van Ajax al geruime tijd in de gaten.

In de Italiaanse modestad lopen meerdere verdedigers komende zomer uit hun contract. Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Denzel Dumfries en Matteo Darmian kunnen allen na dit seizoen transfervrij de deur uitlopen. Inter sorteert daarom alvast voor op uitgaande transfers.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!