Neres krijgt excuses én nieuw horloge in Napels

Neres krijgt excuses én nieuw horloge: 'Je richt nooit een pistool op je zoon'

6 september om 10:06

David Neres heeft een nieuw horloge en een excuusbrief ontvangen, nadat hij afgelopen weekend op brute wijze werd overvallen na een wedstrijd van zijn nieuwe club Napoli. Een weldoener wil het namens alle Napolitanen goedmaken met de ex-Ajacied.

De eerste kennismaking van Neres met Napels was bijzonder vervelend. Samen met zijn vriendin Kira Winona werd hij net buiten het Stadio Diego Armando Maradona overvallen. De daders sloegen de ruit van zijn auto in en drukten een pistool tegen zijn hoofd. De 27-jarige Braziliaan moest zijn peperdure horloge afstaan.

Maurizio Marinella, een succesvol zakenman uit de stad, besloot Neres een hart onder de riem te steken. Hij stuurde de vleugelaanvaller een nieuw horloge op. "Ik ben gek op deze stad. Op Napels en op Napoli", zegt Marinella tegen Radio Marte. "Die overval heeft iedereen pijn gedaan. Ik voelde de behoefte om hem een ​​cadeau te sturen. Ik nam een ​​van de horloges uit onze collectie en stuurde het hem op."

"Ik heb een brief geschreven waarin ik namens alle Napolitanen mijn excuses aanbood. Ik was erg verdrietig dat dit de ontvangst was die hij kreeg, maar Napels is een heel aparte plek, het is gemaakt van passie en emotie. Iedereen die dat shirt draagt, wordt een zoon van deze stad, en je richt nooit een pistool op je zoon. Dat kunnen we niet accepteren. Dit mag niet meer gebeuren", besluit de zakenman.