Janssen optimistisch over transferzomer Vitesse

Janssen optimistisch over transferzomer Vitesse: 'Wisten dat het moeilijk werd'

5 september om 18:50

Theo Janssen houdt een positief gevoel over aan de transferperiode van Vitesse. De onrust rondom de licentie van de Arnhemmers zorgden voor moeilijkheden, maar uiteindelijk kan men tevreden zijn over de transferwindow, zo zegt de clubicoon tegenover de eigen kanalen.

Voor de camera deelt Janssen wat voor gevoel hij heeft bij de afgelopen transferperiode. "Eigenlijk wel redelijk positief. We wisten natuurlijk allemaal dat het lastig zou worden. Er waren weinig mogelijkheden, afhankelijk van spelers die zouden weggaan, ja of nee", doelt de voormalig middenvelder op grootverdieners die de club uiteindelijk achter zich lieten.

"We hebben heel lang moeten wachten voordat we echt iets konden doen, met de onzekerheid rondom de licentie", vervolgt Janssen. "Toen dat allemaal op een gegeven moment goed viel, konden we ook gelijk doorschakelen. Op het moment dat we wisten dat we de licentie hadden, konden we gelijk een aantal spelers vastleggen."

Het gedegradeerde Vitesse versterkte zich uiteindelijk met Mikki van Sas, Giovanni Büttner, Alexander Büttner, Irakli Yegoian, Theodosis Macheras, Roan van der Plaat, Sep van der Heiden, Dillon Hoogewerf, Justin Bakker, Loek Postma, Mees Kreekels, Angelos Tsingaras en Tomislav Gudelj. Er werd afscheid genomen van onder meer Thomas Buitink, Eloy Room, Mica Pinto, Carlens Arcus, Nicolas Isimat-Mirin, Melle Meulensteen en Marco van Ginkel.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!