Te Kloese verbaasd over afgeketste Bijlow-transfer

Te Kloese verbaasd: 'Heel toevallig dat Ramsdale vijf minuten later al klaarstaat'

5 september om 14:42

Dennis te Kloese zet zijn vraagtekens bij het handelen van Southampton. De Premier League-club had Feyenoord-doelman Justin Bijlow op een haar na binnen, maar die deal ketste af nadat Bijlow niet door de medische keuring kwam. Niet veel later kondigde Southampton Aaron Ramsdale aan als nieuwe keeper.

"Ik mag niet zeggen wat ik denk dat een andere club doet, maar het is wel heel toevallig dat ze vijf minuten na de medische keuring van Bijlow Ramsdale al hebben klaarstaan voor 25 miljoen euro", steekt Te Kloese van wal bij ESPN. "Ik denk niet dat je dat in vijf minuten georganiseerd krijgt."

Ramsdale werd even na het mislukken van de Bijlow-deal gepresenteerd door Southampton dat hem voor vijf jaar tekende. "Je hebt met een laatste transferdag te maken, je hebt met een te lange transferperiode te maken, je hebt met emoties te maken", vervolgt Te Kloese. "Je hebt ook te maken met dat een andere club misschien in het vliegtuig beslissingen neemt waar wij niks van afweten."

Te Kloese gunde Bijlow een transfer naar Engeland, maar is er niet rouwig om dat hij is gebleven. "Wij wilden Bijlow met de beste intentie een kans geven om zich op Premier League-niveau te laten zien. Aan de andere kant ben ik ook stiekem een beetje blij dat hij terug is", besluit Te Kloese.  

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!