Vrouw Veltman haalt uit

Vrouw Veltman klaar met kritiek: 'Zij brengen de speler en zijn familie in gevaar'

4 september om 18:57

Naomi Veltman, de vrouw van Joël Veltman, heeft op social media uitgehaald naar de analisten in Engeland. De verdediger kwam in opspraak na een opvallende moment met Declan Rice en dat kwam hem op veel kritiek te staan bij de pundits.

Naomi Veltman is het allesbehalve eens met de kritiek die de Joël ontvangt van de analisten in Engeland. 'Analisten op tv moeten verantwoordelijk worden gehouden voor de verhalen die ze naar buiten brengen', klinkt het op Instagram. 'Het is niet alleen niet waar, het brengt spelers en hun families ook in gevaarlijke situaties.'

Na een duel met Rice kreeg Veltman een vrije trap mee. Die probeerde hij snel te nemen, maar trapte daarbij tegen de Arsenal-middenvelder aan. Rice gaf de bal echter tegelijkertijd een tikje, waardoor de scheidsrechterlijke beslissing twee kanten op kon. Uiteindelijk kreeg Rice zijn tweede gele kaart en de verdediger van Brighton & Hove Albion mocht de vrije trap opnieuw nemen. Zijn actie kwam de verdediger op de nodige kritiek te staan in de Engelse pers.

"Luister, iedereen die gevoetbald heeft begrijpt wat hier is gebeurd. Veltman heeft de scheidsrechter bespeeld", klonk het uit de mond van Peter Crouch bij TNT Sports. "Hij probeert een pass over zestig meter te spelen, maar daar staat niemand. Hij probeert Rice te pakken, en dat is gelukt. Dat heeft uiteindelijk de wedstrijd bepaald. Rice tikt de bal weldegelijk weg en volgens de regels is dat geel, maar dat neemt niet weg dat Veltman de scheidsrechter probeert te bespelen."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SPORTbible (@sportbible)

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!