Driessen reageert op clash met Koeman

Driessen reageert op clash met Koeman: 'Ik vind het goed, het hoort erbij'

4 september om 09:29

Valentijn Driessen heeft teruggeblikt op zijn onderonsje met bondscoach Ronald Koeman op het persmoment van het Nederlands elftal. Maandag was de journalist van De Telegraaf volgens de keuzeheer 'respectloos' richting Memphis Depay.

Driessen stelde dinsdag dat Koeman Memphis aan het lijntje houdt, door de deur bij Oranje open te houden. "Hij heeft nooit geleverd, op grote toernooien", zei hij onder meer. "Een beetje respect in je vraagstelling...", counterde Koeman. "Helaas selecteren ze niet door bij de krant. Neem eens wat van mij aan."

"Ik heb het als prima ervaren. Ik vind het ook wel goed van Koeman", zegt Driessen later bij Vandaag Inside. "Hij leest in elk geval mijn columns, want ik had het over doorselecteren. Bij De Telegraaf moeten ze ook doorselecteren. Ze moeten mij er ook uitknikkeren, vers bloed erin", gaat hij met gevoel voor ironie verder.

Volgens Driessen moet een dergelijke clash kunnen. "Het hoort erbij", stelt hij, waarna hij een serieuze noot over Memphis kraakt. "Wat ik begrijp moet hij voor 00.00 uur (dinsdag op woensdag, red.) een nieuwe club hebben om nog in de Europa League of Champions League te kunnen spelen. Dat is kortdag, dan speelt hij geen Champions League. Dan gaat hij naar de zandbak en dan gaat er net als bij Steven Bergwijn een streep door je naam bij Oranje."