'Eriksen weigerde aanbieding van Real Betis'

'Ajax-doelwit weigerde last-minute transfer naar Real Betis'

3 september om 17:45
Laatste update: 3 september om 18:02

Christian Eriksen kon vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog de overstap maken naar La Liga, maar de spelmaker kwam er niet uit met Real Betis. Dat meldt Fabrizio Romano.

Real Betis kwam op Deadline Day uit bij Eriksen en wilde de Deen naar Sevilla halen, maar er werd geen akkoord bereikt tussen de Spanjaarden en Eriksen, hoewel Betis er hard aan getrokken zou hebben. Ook benadrukt Romano dat Ajax geen formeel bod heeft ingediend voor Eriksen.

Ajax stond de voorbije maanden ook in contact met Eriksen, maar de Amsterdammers hebben - zoals bekend - niet de financiële middelen om hem binnen te halen. Het Belgische Anderlecht heeft nog wel goede hoop. De Belgische transfermarkt is immers nog drie dagen geopend.

Eriksen heeft ook dit seizoen niet op een basisplaats te rekenen bij Manchester United. Erik ten Hag liet hem zondag tegen Liverpool (0-3) vier minuten voor tijd invallen voor Joshua Zirkzee. Anderlecht denkt nog steeds een gerede kans te maken, mede door het feit dat trainer Brian Riemer een goede band heeft met Eriksen.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!