Bergwijn zag droom uitkomen en bedankt Ajax-fans

Bergwijn neemt afscheid van Ajax: 'Het was een droom die uitkwam'

3 september om 13:25

Steven Bergwijn heeft afscheid genomen van Ajax en de supporters. De 26-jarige aanvaller toont zich dankbaar voor zijn tijd in de Johan Cruijff Arena, nadat hij op Deadline Day de overstap maakte naar Al Ittihad.

'Vandaag neem ik afscheid van een club die altijd een speciale plek in mijn hart zal hebben. Voor mij was het een droom die uitkwam om voor Ajax te spelen en het rood-witte shirt te dragen', schrijft Bergwijn dinsdag op Instagram. De 35-voudig international is voor 21 miljoen euro naar de Saudische club vertrokken.

'Ik wil de fans bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Jullie passie en energie hebben mij altijd aangemoedigd om mijn best te doen, zowel op als naast het veld. Het is dankzij jullie dat Ajax zo'n speciale club is en ik ben er trots op dat ik er deel van heb uitgemaakt. Ik wil ook iedereen binnen de club bedanken, mijn teamgenoten, coaches, medische staf en alle andere werknemers. Jullie hebben mij altijd gesteund en geholpen om te groeien als speler en als persoon.'

'Ik zal Ajax altijd in mijn hart dragen en wens iedereen het allerbeste in de toekomst', besluit Bergwijn, wiens opvolger nog altijd niet gepresenteerd is door Ajax. De Amsterdammers leven tussen hoop en vrees of Kamaldeen Sulemana op tijd is ingeschreven.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn)