'Feyenoord hoort Dreyer-vraagprijs'

'Feyenoord hoort Dreyer-vraagprijs, Rotterdammers brachten nog geen bod uit'

2 september om 18:54

Feyenoord zal minimaal tien miljoen euro op tafel moeten leggen, wil het Anders Dreyer overnemen van RSC Anderlecht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Volgens het Vlaamse medium heeft Anderlecht ook nog geen officieel bod ontvangen vanuit Rotterdam.

Zo'n 6,5 uur voor de transferdeadline kwam naar buiten dat Feyenoord denkt aan Dreyer, nu Andreas Skov Olsen onhaalbaar is gebleken. HLN komt nu met meer details: volgens de informatie van de Belgische krant heeft Anderlecht tot op heden nog geen bieding van Feyenoord op Dreyer ontvangen. Paars-wit heeft echter wel een duidelijk prijskaartje rondom de nek van de 26-jarige Deense rechtsbuiten gehangen.

Anderlecht zou 'sowieso' tien miljoen euro willen hebben voor Dreyer. Het is niet duidelijk hoeveel Feyenoord bereid is om te betalen voor de oud-speler van sc Heerenveen. Eerder deden de Rotterdammers wel een bod vijftien miljoen plus bonussen op Skov Olsen.

Eerder op Deadline Day haalde Feyenoord Jordan Lotomba al in huis. De rechtsback komt over van OGC Nice en moet het plekje van Lutsharel Geertruida, die naar RB Leipzig is verkast, opvullen.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, Feyenoord & PSV en nog veel meer!