Di María noemt Van Gaal de slechtste trainer

'Van Gaal is de slechtste trainer, dat kan ik met zekerheid zeggen'

2 september om 07:26

Ángel Di María heeft keihard uitgehaald naar Louis van Gaal. De Argentijnse creatieveling heeft in zijn voetballoopbaan veel verschillende trainers gehad, maar heeft geen goede tijd gehad onder leiding van Van Gaal.

In een interview met ESPN wordt Di María gevraagd naar zijn top-drie trainers die hij in zijn carrière heeft gehad. "Lionel Scaloni en Alejandro Sabella zijn sowieso twee van de beste trainers die ik ooit heb gehad. Daarna wordt het moeilijk om er eentje te noemen", aldus de afgezwaaide Argentijns international. "Ik heb heel veel trainers gehad; Mourinho, Ancelotti. Louis van Gaal is de slechtste. Dat kan ik je met zekerheid zeggen."

In de zomer van 2014 nam het Manchester United van Van Gaal Di María voor 75 miljoen euro over van Real Madrid. Het tweetal werkte een jaar samen bij The Red Devils, maar dat werd geen succesverhaal. In Engeland kwam de inmiddels 36-jarige aanvaller tot 27 duels, waarin hij goed was voor drie doelpunten. Na één seizoen trok Di María de deur achter zich dicht in Manchester en vertrok naar Paris Saint-Germain.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: