Slot na Liverpool-zege: 'Spreekt tot verbeelding'

Slot na grote overwinning Liverpool: 'De manier waarop spreekt tot de verbeelding'

1 september om 20:50

Arne Slot is zeer gelukkig met het optreden van Liverpool in de Premier League-clash met Manchester United. The Reds legden de grote rivaal met liefst 0-3 over de knie op Old Trafford.

"Het is ontzettend belangrijk om te winnen, maar de manier waarop spreekt nog meer tot de verbeelding. Dat helpt enorm", begint Slot bij Viaplay. "Maar tegelijkertijd weten we ook dat ze nu weer twee weken naar de interlands gaan en als ze terugkomen krijgen we Champions League en allerlei zware wedstrijden in de competitie. Maar deze overwinning pakken ze ons niet meer af."

Slot is trots op zijn team. "De enige manier waarop je hier kan winnen is als ze allemaal belachelijk hard werken en ongelooflijk veel lopen als de tegenstander de bal heeft. Omdat zij heel veel kwaliteiten hebben, weet je dat ze elk moment kunnen scoren. Dus dan moet je constant bereid zijn om je medespeler te helpen. Dat is wat we gedaan hebben. Daar ben ik het meest tevreden over. En waar ik ook wel van genoten heb, was ons spel aan de bal. Het is ons heel vaak gelukt om de vrije middenvelder te vinden en van daaruit gevaarlijk te worden."