Kraay over afzeggen Te Kloese Goedemorgen Eredivisie

Te Kloese zegt ESPN af door Feyenoord-fans: 'Die denken: wat zit die man te doen?'

1 september om 14:53
Laatste update: 1 september om 15:13

Dennis te Kloese is zondag om een opvallende reden niet aangeschoven bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. De algemeen directeur van Feyenoord wilde de Feyenoord-supporters niet het idee geven dat hij niet bezig is met transfers. Dat laat Hans Kraay jr. weten. Bovendien heeft Te Kloese het daadwerkelijk druk met transfers.

Algemeen directeur Te Kloese, die ook de inkomende en uitgaande transfers bij Feyenoord verzorgt, meldde zich vrijdag af voor Goedemorgen Eredivisie. "Om het heel kort te vertellen: ik kwam Dennis tegen voorafgaand aan Feyenoord - AS Monaco, de oefenwedstrijd vlak voor de Johan Cruijff Schaal", steekt Hans Kraay Junior van wal. "Toen herinnerde ik hem aan het feit dat hij had beloofd om snel langs te komen."

"Toen zei ik: zeg maar wanneer je wil komen", gaat Kraay verder. "1 september, reageerde hij. Eén van de twee perschefs zei toen al: dat is wel midden in de transferwindow. Maar dat was voor Te Kloese geen probleem." Uiteindelijk voelde Te Kloese zich toch genoodzaakt om af te zeggen. "Hij wilde niet met meel in zijn mond praten. Er zijn zoveel dingen nog waar hij niets over kan zeggen en hij weet dat wij het prettig vinden als hij uitgesproken is."

Bovendien heeft Te Kloese het volgens Kraay nog druk met meerdere inkomende en uitgaande transfers. De algemeen directeur wil volgens de ESPN-verslaggever voorkomen dat er onvrede heerst bij de achterban. "Hij denkt dat de Feyenoord-supporters dan denken: wat zit die man te doen? Hij zit twee uur te praten en verdoet zijn tijd", aldus Kraay. "Ik denk dat hij vooral niet gekomen is om A: zijn vier, vijf in- en uitgaande transfers nog te doen en B: uit respect voor de Feyenoord-supporters, die denken: ga aan het werk man!"

Feyenoord lijkt binnen afzienbare tijd de komst van In-beom Hwang af te ronden. Bovendien hebben Te Kloese en co. zich bij OGC Nice gemeld voor Jordan Lotomba. Ook Andreas Skov Olsen, Asger Sörensen en Mads Bidstrup worden gelinkt aan een transfer naar De Kuip.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: