De Jong kan defensieve problemen PSV weer verhullen met vertrouwd recept

De Jong kan defensieve problemen PSV weer verhullen met vertrouwd recept

1 september om 12:45

ADVERTORIAL - PSV begint zondag als enige club in de Eredivisie zonder puntenverlies aan het duel met Go Ahead Eagles. In verdedigend opzicht moeten de Eindhovenaren nog één wedstrijd volhouden en onder meer Luuk de Jong kan ervoor zorgen dat er meer gescoord dan geïncasseerd wordt. TOTO staat klaar met een Special voor het niet zo geheime wapen van de PSV-aanvoerder! 

'Beste van Europa' kan weer toeslaan

De Jong keerde in 2022 na acht jaar weer terug in Eindhoven en men keek destijds vooral uit naar zijn koptalent. De spits is in binnen- en buitenland al meermaals beschouwd als beste kopper in Europa en gezien de huidige verdediging kunnen we zomaar voorzetten op de flanken verwachten. Rick Karsdorp zal zondag nog niet in de basis staan en ook Adama Nagalo, die al in Eindhoven werd gespot, zal even op zich moeten laten wachten. 

De aanvoerder van PSV staat in Europa en omstreken bekend om zijn manier van koppen: maar liefst 40% van alle Eredivisie-goals van De Jong werden met het hoofd gemaakt en alleen Cristiano Ronaldo wist in de Europese top vaker met het hoofd te scoren dan de Nederlander. Met 107 kopgoals in 211 wedstrijden in Nederland heeft De Jong meer dan eens wedstrijden beslist zonder zijn benen te gebruiken. 

TOTO staat klaar met een fraaie Special: weer De Jong twee keer op doel te koppen tegen Go Ahead? Daar staat een quotering van 3.00 voor klaar. Drie schoten op doel leveren je 2.85 keer je inleg op. Het merendeel van de creativiteit zal van de voeten van Joey Veerman moeten komen. Weet de middenvelder een assist te geven óf te scoren? Dan staat een quotering van 1.70 voor klaar!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust