'Feyenoord doet openingsbod op sterspeler Rode Ster'

'Feyenoord doet openingsbod op Zuid-Koreaanse sterspeler Rode Ster'

31 augustus om 20:49
Laatste update: 1 september om 13:54

Feyenoord heeft dit weekend een openingsbod gedaan op In-beom Hwang, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers hopen de Zuid-Koreaanse middenvelder los te weken van Rode Ster Belgrado.

Hwang zou worden gezien als de opvolger van de naar Brighton vertrokken Mats Wieffer. Eerder werd bekend dat ook Ajax geïnteresseerd is en de Amsterdammers zouden zo’n zeven miljoen euro hebben geboden. De hoogte van het bod van de club uit Rotterdam-Zuid is niet bekend. Feyenoord hoopt ook nog Mads Bidstrup (Red Bull Salzburg) binnen te halen.

Uiteindelijk zal één van deze twee middenvelders de Rotterdamse ploeg komen versterken op het middenveld. De komst van Bidstrup wordt echter als 'ingewikkeld' beschouwd, omdat Salzburg zijn spelers niet graag aan Eredivisie-clubs verkoopt. Dit ondervond eerder deze zomer ook een andere Nederlandse club toen ze geïnteresseerd waren in Lucas Gourna-Douath.

De Zuid-Koreaan beleefde zijn grote doorbraak in zijn thuisland bij Daejeon Citizen. Vervolgens werd hij opgemerkt door de MLS-club Vancouver, wat leidde tot een transfer naar Rubin Kazan. Na een periode weer in Zuid-Korea bij FC Seoul gespeeld te hebben, kwam Hwang uiteindelijk bij Olympiakos terecht, waarna hij vorig seizoen voor 5,5 miljoen euro aan Rode Ster werd verkocht.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: