Van der Gijp en Derksen over Kramer

Derksen: 'Leuke jongen, maar als hij niet scoort heb je alleen maar last van hem'

31 augustus om 16:13

Johan Derksen en René van der Gijp hebben vrijdagavond gereageerd op het opvallende gedrag van Michiel Kramer. De spits pakte na twee elleboogstoten rood bij RKC Waalwijk tegen AZ. De Brabanders verloren met 0-3.

Na een bewogen week kreeg Kramer de kans om sportieve revanche te nemen tegen AZ. Bij een 0-2 achterstand werd de spits in het veld gebracht en nog geen zes seconden later plantte Kramer zijn ellenboog in het gezicht van Seiya Maikuma. De eerste keer kwam de spits er nog mee weg, maar na een tweede ellenboogstoot 25 minuten later aan het adres van Peer Koomeiners was de maat vol. Scheidsrechter Rob Dieperink stuurde de aanvaller met rood het veld af.

Van der Gijp kreeg de opvallende acties van Kramer mee. "Het is maar net hoever je als club wil meegaan", steekt de oud-voetballer van wal bij Vandaag Inside. "Je weet dat dat soort jongens dit soort capriolen uithalen, op een gegeven moment heb je er als club een beetje genoeg van. Het moet niet tégen je gaan werken."

Derksen is het roerend eens met Van der Gijp. "Ik vind het wel een leuke jongen", aldus de journalist. "Maar als hij niet scoort, heb je alleen maar last van hem."

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: