Derksen reageert op Fraser

Derksen reageert op harde uithaal Fraser: 'Henk heeft het weer niet begrepen'

31 augustus om 14:11
Laatste update: 1 september om 13:26

Het gebekvecht tussen Johan Derksen en Henk Fraser zet door. Nadat de RKC Waalwijk-trainer zich fel uitliet over Derksen, geeft die op zijn beurt nogmaals tekst en uitleg.

Na het relletje rond Michiel Kramer suggereerde Derksen dat Fraser 'overal voor problemen zorgt'. Fraser noemde dat 'écht slap' en 'achterlijk gelul'. "Henk heeft het allemaal weer niet begrepen...", zucht Derksen bij Vandaag Inside. "Dat ik heb gezegd dat hij overal ruzie maakt, dat maakt hij ervan. Ik heb gezegd: ik heb van iemand uit de sponsorgroepering van RKC vernomen dat Henk er niet helemaal goed opstaat."

"Ik vind Henk een bijzonder aardige jongen. Ik wens hem alle succes, maar hij moet niet weglopen voor het feit dat er naar verloop van tijd overal onrust ontstaat", aldus Derksen, die opsomt waar Fraser 'problemen' heeft gehad. "Bij Sparta Rotterdam is hij eerder weggegaan, bij Vitesse is hij eerder weggegaan, bij FC Utrecht is hij eerder weggegaan. En het ziet er naar uit dat hij nu weer eerder weg moet gaan", doelt hij op de povere start van RKC.

Derksen tast in het duister waar het aan ligt. "Ik zeg alleen: zou het ook niet een beetje aan Henk kunnen liggen? Henk heeft overal wel een paar probleempjes."