'Real Betis wilde Antony en Christian Eriksen huren van Manchester United'

Verrassing uit Engeland: 'La Liga-club wilde Antony én Eriksen huren van United'

31 augustus om 07:43
Laatste update: 1 september om 12:36

Real Betis wilde Manchester United (tijdelijk) verlossen van Antony én Christian Eriksen, zo meldt The Daily Mail. De Spaanse club zag voor het verstrijken van de deadline beide huuraanbiedingen afgewezen worden.

Hoewel Antony al lange tijd forse kritiek te verduren krijgt en Eriksen wegens een reserverol op de nominatie stond om te vertrekken, was United niet bereid om de spelers op huurbasis van de hand te doen. Real Betis had concrete interesse in het duo, maar kreeg nul op het rekest.

'Erik ten Hag wil graag spelers bij de club houden, die hij geschikt acht om United terug te laten keren naar de top van de Premier League', klinkt het in de Engelse media. 'Het lijkt erop dat zowel Antony als Eriksen in zijn plannen voor het lange seizoen voorkomen.'

Eriksen werd afgelopen transferperiode ook veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. De Amsterdammers konden de middenvelder echter niet direct betalen. Anderlecht zat op het vinkentouw, maar ook tot een transfer naar België is het uiteindelijk niet gekomen.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: