'Chelsea wacht op groen licht in Osimhen-soap, Sancho in wachtkamer'

'Chelsea gaat voor nieuwe transfercoup: Osimhen én Sancho moeten komen'

30 augustus om 15:53
Laatste update: 30 augustus om 16:33

Chelsea wacht op groen licht van Victor Osimhen, voordat de club met Napoli verder onderhandelt over een transfer. Dat meldt The Athletic. Naar verluidt ziet de Nigeriaan een overstap naar de Londenaren zitten. Ook focust Chelsea zich op de komst van Jadon Sancho, voor wie een huurdeal lonkt, aldus Fabrizio Romano.

Osimhen is de gehele zomer al het voornaamste transfertarget van Chelsea en ook de Nigeriaan heeft volgens het medium wel oren naar een transfer. Osimhen zou echter wel in moeten stemmen met de huidige salarisstructuur bij Chelsea. The Blues delen lange contracten uit, zodat de transfersommen over meer jaren afgeschreven kan worden.

Wanneer Osimhen aan zijn entourage duidelijk maakt geen probleem te hebben met de structuur van de contracten, dan zal Chelsea pushen voor een deal. Eerder leek de aanvalsleider nog hard op weg naar Saudi-Arabië. Al Ahli bereikte reeds een akkoord met Napoli en was er financieel ook uit met Osimhen, maar het jawoord van de spits kwam niet. Al Ahli heeft de aandacht inmiddels verlegd naar Ivan Toney, van Brentford FC.

Chelsea biedt op Sancho

Naast Osimhen is Chelsea ook concreet voor Sancho, die op huurbasis over moet komen van Manchester United. Er is inmiddels een bod uitgebracht. De buitenspeler werd ook bij Juventus genoemd, dat bereid zou zijn een hoge huursom te betalen. De aanbieding van Chelsea zou als totaalpakket echter interessanter zijn voor The Red Devils, meldt Romano. Zelf gaat Sancho naar verluidt graag aan de slag op Stamford Bridge, waardoor het wachten is op de beslissing van United.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!