Leicester City presenteert Marokkaans international (20)

Leicester presenteert Marokkaans toptalent (20): Genk ontvangt groot bedrag

30 augustus om 13:43
Laatste update: 30 augustus om 14:19

Leicester City heeft zich versterkt met Bilal El Khannouss. Het twintigjarige Belgisch-Marokkaanse talent tekent voor vier jaar in het King Power Stadium.

El Khannouss werd al op jonge leeftijd door KRC Genk uit de jeugdopleiding van Anderlecht weggeplukt. In 2022 veroverde hij op achttienjarige leeftijd een basisplaats bij de Belgische grootmacht. Afgelopen seizoen was hij een van de absolute smaakmakers uit de competitie en speelde hij zich in de kijker van verschillende topclubs, waaronder Atlético Madrid en RB Leipzig. Eerder was ook Ajax in de markt.

Het is Leicester City, de Premier League-kampioen van 2016 en dit jaar teruggekeerde op het hoogste niveau, die met de talentvolle middenvelder aan de haal gaat. Leicester heeft ruim twintig miljoen euro overgemaakt aan Genk en de Marokkaans international heeft getekend tot medio 2028.

El Khannouss reageert verheugd op zijn transfer. "Ik ben erg blij. Leicester City is een grote club in Engeland en het is altijd een droom voor een jonge speler als ik om in de Premier League te spelen, dus ik ben erg opgewonden en ik hoop hier grote dingen te bereiken."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!