Almere City presenteert Franse aanvaller (21)

Almere City presenteert volgende aanvallende aanwinst die tot 2027 tekent

30 augustus om 12:55
Laatste update: 30 augustus om 14:01

Almere City heeft zich versterkt met Junior Kadile. De 21-jarige vleugelspeler komt over van Stade Laval uit de Franse Ligue 2. Het is de tweede aanvallende aanwinst binnen twee dagen voor Almere.

Kadile doorliep de jeugd van Stade Rennes, waarna hij twee seizoenen verhuurd werd aan het Portugese FC Famalicão. Vorige zomer maakte hij definitief de overstap van Rennes naar Stade Laval. Voor die club kwam hij 43 keer in actie. Hierin scoorde hij vijf keer en was hij twee keer aangever.

De Franse aanvaller kan op alle posities voorin uit de voeten en is dus multi-inzetbaar voor Almere City. Technisch directeur Johan Hansma reageert op de aanwinst. "Met Junior voegen we een allround aanvaller toe aan de selectie, die zowel aan de buitenkant als de binnenkant kan spelen. Ook brengt hij snelheid en diepgang, iets wat we zeer verwelkomen."

Ook Kadile zelf reageert enthousiast op zijn nieuwe avontuur. "Ik ben erg blij om hier te tekenen. De faciliteiten zijn hier geweldig en er heerst een heel goed klimaat om in te presteren. Bovendien is de club in ontwikkeling, net als ikzelf, dat is een uitstekende match."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!