'Engelse topclub wil Osimhen op huurbasis overnemen, Al Ahli geeft strijd niet op'

'Engelse topclub wil Osimhen op huurbasis overnemen, Al Ahli geeft strijd niet op'

30 augustus om 08:52
Laatste update: 30 augustus om 09:41

Chelsea zit nog altijd achter Victor Osimhen aan en wil de Nigeriaan huren van Napoli, met een verplichte koopoptie. Dat meldt transferjournalist Ben Jacobs op X. Ook Al Ahli zou nog altijd in de markt zijn voor de spits.

Chelsea heeft bij Napoli geïnformeerd naar de mogelijkheid om Osimhen over te nemen. De Londenaren hebben daarbij aangegeven dat ze bereid zijn om de aanvalsleider eerst te huren, met verplichte koopoptie. De gesprekken zouden in de loop van vrijdagochtend vervolgd worden.

Ook in Saudi-Arabië heeft Osimhen echter nog altijd een aanbidder. Al Ahli heeft reeds een akkoord bereikt met Napoli voor 68 miljoen euro en is er financieel ook uit met de spits zelf, maar laatsgenoemde heeft zijn jawoord nog niet gegeven.

Een overstap naar Saudi-Arabië zou opmerkelijk zijn, daar Roberto Calenda, de zaakwaarnemer van de aanvaller, een dergelijke transfer eerder deze week nog leek uit te sluiten. 'Victor is verkozen tot Afrikaans voetballer van het jaar en werd achtste in de verkiezing om de Gouden Bal', liet de belangenbehartiger weten via X. 'Hij heeft nog veel te doen in Europa. Er is behoefte aan respect.'

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!