Feyenoord wil Hwang na wegvallen Traoré

Doelwit Feyenoord en Ajax in tranen, VI bevestigt Rotterdamse interesse

29 augustus om 22:11
Laatste update: 29 augustus om 22:46

Na de blessure van Boubacar Traoré is Hwang In-beom kandidaat bij Feyenoord, zo meldt Voetbal International. Eerder kwam reeds naar buiten dat zowel Feyenoord als Ajax de Zuid-Koreaan, die woensdag in tranen van het veld ging bij zijn club, op de korrel heeft.

Het Servische medium Mozzart Sport meldde donderdag dat Ajax en Feyenoord in de markt zouden zijn voor Hwang. De rivalen zouden een bod hebben neergelegd dat door Rode Ster Belgrado moeilijk geweigerd kan worden. Niet in de laatste plaats doordat Hwang de toezegging heeft gekregen dat zijn club mee zou denken als er een mooie kans voorbij zou komen voor de Zuid-Koreaan.

Opvallend is dat Hwang, na afloop van het met 2-0 gewonnen duel tegen FK Bodø/Glimt in tranen langs de supporters liep om hen te bedanken. Voor Feyenoord lijkt Hwang een belangrijke kandidaat, zeker nu Traoré geblesseerd is geraakt. De Rotterdammers waren zo goed als akkoord met Wolverhampton Wanderers, maar nu de middenvelder drie tot vier maanden is uitgeschakeld, is een transfer van de baan.

Voetbal International bevestigt dat Feyenoord na het wegvallen van Traoré de pijlen richt op Hwang, die een jaar geleden voor 5,5 miljoen euro de overstap maakte van Olympiakos naar Rode Ster Belgrado en snel uitgroeide tot een publiekslieveling. De zestigvoudig international van Zuid-Korea werd aan het einde van het seizoen uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Servië.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!