Feyenoord ziet transfertarget Traoré geblesseerd uitvallen

Update: 'Feyenoord dacht beet te hebben, maar haakt af door blessure Traoré'

29 augustus om 21:21
Laatste update: 29 augustus om 21:21

Boubacar Traoré is woensdagavond geblesseerd uitgevallen bij Wolverhampton Wanderers in het bekerduel met Burnley. Het transferdoelwit van Feyenoord greep plots naar zijn knie en moest de strijd vroegtijdig staken.

Het voorval gebeurde richting het eind van de eerste helft. Traoré mocht in de basis beginnen, maar na 45 minuten moest hij naar de kant vanwege een blessure aan zijn knie. Het is niet bekend hoe ernstig de kwetsuur van Traoré is. Voor de Malinees was het zijn eerste basisplek in een officiële wedstrijd dit seizoen. De 23-jarige verdedigende middenvelder ligt nog tot de zomer van 2027 vast bij The Wolves.

Tijdens het slot van de transfermarkt kwam naar buiten dat Feyenoord heeft geïnformeerd naar een mogelijke transfer van Traoré naar De Kuip. Volgens Voetbal International zien de Rotterdammers in de Malinees een directe versterking. Er zou wel nog enkel geïnformeerd zijn door Feyenoord. De club ondernam nog geen verdere stappen en er is ook niets bekend over de eisen van Wolverhampton Wanderers.

Update: De komst van Boubacar Traoré naar Feyenoord is definitief van de baan, meldt Voetbal International. De Rotterdammers hadden hem hoog op het lijstje staan, maar de 23-jarige controleur is door zijn blessure de komende maanden uitgeschakeld. Daardoor heeft Feyenoord een streep gezet door zijn naam, terwijl een akkoord met Wolverhampton Wanderers juist nabij was.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!