Stengs onder het mes vanwege knieblessure

Domper voor Feyenoord: Stengs wederom onder het mes vanwege knieblessure

29 augustus om 08:25

Calvin Stengs is de komende weken niet inzetbaar voor Feyenoord. De aanvallende middenvelder moet onder het mes vanwege een nieuwe blessure aan zijn knie.

Stengs had in het verleden al meerdere keren grote problemen met langdurige blessures aan zijn rechterknie, maar deze keer betreft het de linkerknie. Volgens Feyenoord is een nieuwe operatie nodig om 'goed en zo snel mogelijk te herstellen van de kwetsuur'. De Rotterdammers en Stengs wachten niet lang, aangezien de aanvallende middenvelder deze week nog onder het mes zal gaan. 

Voor Stengs was afgelopen zomer een roerige periode, aangezien hij op het punt stond om Feyenoord te verlaten. De aanvallende middenvelder was al rond met een contract bij Charlotte FC uit de Verenigde Staten, maar op het laatste moment ging er iets mis in de medische keuring, waardoor de club opnieuw wilde onderhandelen met Feyenoord. Stengs wilde daar niet op wachten en besloot zelf om in Rotterdam te blijven.

Sinds zijn komst bij Feyenoord vorig jaar, deed Stengs in 46 officiële wedstrijden mee. Daarin scoorde hij negen keer en gaf hij twintig assists. In de laatste competitiewedstrijd tegen Sparta (1-1), deed Stengs nog negentig minuten mee.