Vermoedelijke opstelling Ajax

Vermoedelijke opstelling Ajax: Farioli hakt knoop door over vervanging Berghuis

29 augustus om 07:32

Ajax speelt donderdagavond de return van de Europa League play-offs tegen Jagiellonia Bialystok. Doordat de eerste wedstrijd met 1-4 werd gewonnen lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Francesco Farioli moest in zijn opstelling echter wel minimaal één wijziging doen.

Achterin heeft Farioli inmiddels gewerkt aan een vaste defensie. Remko Pasveer is de doelman met voor zich een centrum van Josip Sutalo en Youri Baas. Die twee worden geflankeerd door Devyne Rensch aan de rechterkant en Jorrel Hato vanaf links. Ahmetcan Kaplan is nog niet helemaal fit. Farioli onthulde op de persconferentie woensdag ook dat Steven Berghuis weer geblesseerd is geraakt en de return niet mee kan doen.

Wat betreft Berghuis zijn er een aantal opties om hem te vervangen. Kian Fitz-Jim en Kristian Hlynsson zitten weer bij de selectie, maar Branco van den Boomen lijkt de meest logische vervanger. Hij zal gezelschap krijgen van Jordan Henderson en Kenneth Taylor. Farioli verklapte ook al dat Brian Brobbey zijn spits gaat worden tegen Jagiellonia Bialystok. De aan een vertrek gelinkte Carlos Forbs lijkt op rechts te starten en Mika Godts vanaf links.

Vermoedelijke opstelling: Pasveer; Rensch, Sutalo, Baas, Hato; Van den Boomen, Henderson, Taylor; Forbs, Brobbey, Godts.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!