Feyenoord kijkt naar Boubacar Traoré

'Feyenoord informeert bij Wolves en spot directe versterking voor middenrif'

26 augustus om 19:49
Laatste update: 26 augustus om 19:54

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Boubacar Traoré, meldt Voetbal International. De 23-jarige controleur wordt door de Rotterdamse club als een directe versterking gezien.

Traoré moet overkomen van Wolverhampton Wanderers. Vooralsnog is er door Feyenoord enkel geïnformeerd naar de enkelvoudig international van Mali. De defensieve middenvelder werd in zijn thuisland groot bij AS Bamako en maakte in 2019 de overstap naar FC Metz. Drie jaar later nam Wolverhampton hem op huurbasis over van de Franse club en in de zomer van 2023 werd de transfer voor elf miljoen euro permanent.

Bij Wolves ligt Traoré nog vast tot de zomer van 2027, met een optie voor nog een seizoen. Zijn marktwaarde wordt geschat op zes miljoen euro. Het is onduidelijk welk bedrag de Engelse club verlangt, als Feyenoord concreet wordt.

Traoré speelde dit seizoen nog geen minuut. Vorig seizoen kwam hij tot 24 optredens in de Premier League. Daarin wist hij niet te scoren of een assist te produceren. Afgelopen zomer was Traoré aanvoerder van de Malinese nationale ploeg op de Olympische Spelen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!