'PSV wil niet meer in gesprek met Brighton'

'PSV is klaar met Brighton en neemt grote beslissing over Boscagli'

29 augustus om 06:50
Laatste update: 29 augustus om 06:55

PSV heeft Brighton & Hove Albion laten weten niet meer te willen onderhandelen over Olivier Boscagli. De Engelsen hopen de verdediger voor het sluiten van de transfermarkt binnen te hengelen, maar hoeven niet meer op medewerking uit Eindhoven te rekenen.

Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV niet meer met Brighton, dat Boscagli voor zo'n 10 miljoen euro wilde wegplukken uit Eindhoven, in gesprek. 'Bij PSV zit de poort op slot', valt er te lezen. PSV wil Boscagli absoluut niet kwijt en is van plan de Monegask aan zijn contract te houden. 'Daarna was het voor Brighton klik, tuut, tuut, tuut, en is het gesprek beëindigd', schetst het ED. 

Omdat PSV met de nodige defensieve problemen kampt, mag Boscagli niet vertrekken. De leiding van PSV ziet in de centrale verdediger een van de steunpilaren van het team van Peter Bosz, dat ook dit seizoen kampioen van de Eredivisie moet worden. 

Of Brighton haar verlies neemt, valt nog maar te bezien. Het kan niet uitgesloten worden dat de Engelsen donderdag opnieuw een poging wagen met een nieuw bod, klinkt het. Brighton wil Boscagli naar verluidt 'absoluut' hebben. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!