Bij TOTO wedden op een goal van Álvarez tijdens Atlético Madrid - Espanyol

Swingend Atlético treft promovendus: maakt miljoenenaankoop Álvarez zijn eerste?

28 augustus om 16:00

ADVERTORIAL - Atlético Madrid speelt woensdagavond net als afgelopen zondagavond een thuiswedstrijd in het Wanda Metropolitano. Dit keer is het promovendus Espanyol die door de Rojiblancos moet worden verslagen. Miljoenenaankoop Julian Álvarez wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt voor de club en TOTO heeft mooie quoteringen rondom dat moment ingebouwd.

De miljoenenaankoop die nog niet scoorde

Voor Álvarez betaalde Atlético Madrid afgelopen zomer een transfersom van 75 miljoen euro die op kan lopen tot 95 miljoen euro als er aan bepaalde bonussen voldaan kan worden. In de eerste competitiewedstrijd tegen Villarreal mocht de Argentijn even invallen en afgelopen zondag stond hij voor het eerst in de basis tegen Girona. Atlético swingde, maar een doelpunt van Álvarez bleef uit.

Daar zou vanavond wel eens verandering in kunnen komen. Atlético neemt het in eigen huis op tegen Espanyol, de promovendus die tot nu toe nog geen punt pakte. Wedstrijden tegen Real Valladolid en Espanyol gingen verloren. De quotering voor een doelpunt van Álvarez staat bij TOTO op 2.10 en voor één goal of assist kan je 1.80 keer je inzet verdienen. Ook kan je op schoten op doel van Álvarez spelen. Bij twee en drie schoten op doel hoort een quotering van respectievelijk 1.78 en 4.25.

Benieuwd naar het grote, diverse aanbod van TOTO? Bekijk deze link. Veel plezier met het kijken naar Atlético!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust