Chelsea geïnteresseerd in Toney en Osimhen

'Chelsea blijft zich roeren: club in de markt voor handtekening van twee spitsen'

28 augustus om 09:26

Chelsea hoopt in het slot van de transferperiode Ivan Toney los te weken bij Brentford, zo meldt Sky Sports. Volgens Gianluca di Marzio zijn The Blues ook concreet in de markt voor Victor Osimhen.

Ook Paris Saint-Germain hoopt op de komst van Osimhen, die zo goed als zeker lijkt te vertrekken bij Napoli. In Napels gaat Romelu Lukaku zijn opvolger worden en dus ligt de weg naar de uitgang open voor de Nigeriaanse spits. Ook Al-Ahli is nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van Osimhen.

PSG heeft vooralsnog niet doorgepakt in de onderhandelingen over Osimhen en Chelsea lijkt op dit moment een streepje voor te hebben op de Fransen. 'Chelsea heeft een eerste voorstel gedaan bij de speler. Het is mogelijk dat de onderhandelingen met Napoli binnen enkele uren beginnen', zo valt er te lezen.

Naast Osimhen is Chelsea ook in de markt voor de handtekening van Brentford-spits Toney. Het is niet bekend of The Blues overwegen om zowel Toney als Osimhen aan te trekken. 'Toney is een transfertarget geworden wegens zijn scoringsvermogen, Premier League-ervaring, relatief lage salariseisen en zijn eenjarige contract', klinkt het. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!