Brighton komt snel met nieuw bod bij PSV voor Boscagli

'Boscagli gaat niet in op lucratief voorstel van PSV, nieuw bod aanstaande'

28 augustus om 08:00
Laatste update: 28 augustus om 08:12

Oliver Boscagli wil nog altijd de overstap maken naar Brighton & Hove Albion, zo schrijft De Telegraaf. PSV heeft geprobeerd om de verdediger te verleiden met een lucratief voorstel, maar hier is de Fransman niet op ingegaan. 

In Eindhoven hoopt de clubleiding nog steeds dat ze Boscagli kunnen verleiden van een langer verblijf. De wens is dat de verdediger zijn handtekening zet onder een nieuw contract, maar dat lijken ze te kunnen vergeten. 'De Monegask heeft op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt dat hij dit niet zal doen', klinkt het.

Technisch directeur Earnest Stewart heeft een aanbod neergelegd bij Boscagli, maar die heeft dat voorstel naast zich neergelegd. 'Een eventueel lucratief voorstel waarin de verdediger volgend jaar kan meedelen in zijn vertrek door middel van een percentage van de transfersom kan hem niet vermurwen', zo valt er te lezen. Boscagli wil graag de stap maken naar Brighton, dat snel zal terugkomen in Eindhoven met een verhoogd bod.

Op dit moment ligt er een bedrag van tien miljoen euro op tafel, maar PSV wil volgens het Eindhovens Dagblad minimaal twintig miljoen euro ontvangen. De verwachting is dat Brighton woensdag of donderdag komt met een nieuw voorstel. Boscagli rekent erop dat PSV uiteindelijk zal meewerken aan de transfer, die voor de sluiting van de internationale transferperiode van komende vrijdag afgerond zal moeten worden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!