'Ajax-interesse in Ramsdale nog in leven, concurrentie door geklapte Bijlow-deal'

Sky Sports: Ajax-interesse blijft levend na eerdere afwijzing van Arsenal

27 augustus om 18:10

Ajax heeft nog altijd interesse in Aaron Ramsdale, zo verzekert Sky Sports. De eisen van Arsenal zijn echter nog altijd te stevig voor de Amsterdammers. Dat geldt ook voor andere geïnteresseerden, waaronder Southampton.

Twee weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Ajax een oogje heeft op Ramsdale. De Amsterdammers zouden de Engelse keeper willen huren van Arsenal, terwijl The Gunners inzetten op een huurdeal met verplichte koopoptie. Volgens Sky Sports is de interesse van Ajax nog altijd in leven: het Engelse medium meldt dat de hoofdstedelingen de situatie van Ramsdale 'al de hele zomer bekijken'.

Ajax is echter niet de enige club die kijkt naar de Engels international: onder meer Southampton is ook in de markt. Nu de transfer van Justin Bijlow naar The Saints is geklapt, is het niet uitgesloten dat de competitiegenoot van Arsenal een nieuwe poging gaat wagen voor Ramsdale. Dat zal in de komende uren en dagen moeten blijken, zo klinkt het.

De kans is goed aanwezig dat Diant Ramaj in het slot van de transferwindow nog vertrekt bij Ajax, terwijl een exit van Jay Gorter ook niet uitgesloten is. De Amsterdammers zouden een transfersom voor eerstgenoemde graag willen herinvesteren op de transfermarkt.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!