'Ajax-optie Ramsdale plots genoemd bij Southampton, Bijlow hoeft niet te vrezen'

'Ajax-optie Ramsdale plots genoemd bij Southampton, Bijlow hoeft niet te vrezen'

22 augustus om 18:29
Laatste update: 22 augustus om 18:48

Verrassend nieuws uit Engeland: Southampton gaat een huurbod op Aaron Ramsdale voorbereiden, zo meldt Sky Sports. De goalie van Arsenal is deze transferwindow ook gelinkt aan Ajax. Volgens Voetbal International is een transfer van Bijlow naar Southampton desondanks een kwestie van tijd.

Sky komt donderdag met het nieuws dat Southampton denkt aan Ramsdale, die bij Arsenal op het tweede plan is beland. The Saints zouden Ramsdale willen huren. Arsenal geeft de voorkeur aan een verkoop, al lijkt een huurdeal met een verplichte koopoptie ook mogelijk. Wolverhampton Wanderers zou eveneens denken aan het huren van de Engelse goalie, inclusief optie tot koop.

Woensdag meldde De Telegraaf nog dat een snel akkoord tussen Feyenoord en Southampton over een transfer van Bijlow in de lijn der verwachting lag. Volgens VI is daar niets aan veranderd: 'Alle partijen zouden het raar vinden als er vanavond, of morgen géén akkoord wordt bereikt', zo schrijft het weekblad. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Bijlow en Ramsdale allebei de overstap gaan maken naar Southampton.

Eerder deze maand viel de naam van Ramsdale nog bij Ajax. De Amsterdammers hebben bij Arsenal geïnformeerd naar de international, terwijl een ruiloptie ook even tegen het licht is gehouden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!