'Southampton schakelt direct door na geklapte Bijlow-deal: twee keepers in beeld'

'Southampton schakelt direct door na geklapte Bijlow-deal: twee keepers in beeld'

27 augustus om 17:56
Laatste update: 28 augustus om 13:21

Southampton is voornemens om direct door te schakelen na de afgeketste transfer van Justin Bijlow. Dat schrijft Fabrizio Romano. Vermeend Ajax-target Aaron Ramsdale is nog altijd in beeld bij The Saints, die ondertussen al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Joan García van Espanyol.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Bijlow de nieuwe doelman van Southampton zou worden, maar die transfer is op het laatste moment afgeketst. Bij de medische keuring bleek dat Southampton 'een andere visie heeft dan Feyenoord over de behandelwijze van een oude blessure'. Daardoor moet de Engelse club nu doorschakelen in de zoektocht naar een nieuwe goalie.

Volgens Romano is Ramsdale nog altijd in beeld bij Southampton. De keeper van Arsenal, wiens naam eerder deze transferwindow ook bij Ajax viel, wordt al lenger gelinkt aan The Saints. Arsenal is echter alleen bereid om te verhuren met een verplichte koopoptie. Daar is Southampton geen voorstander van. Ondertussen maakt de club ook werk van de komst van Espanyol-keeper García. Club en speler zouden zelfs al tot een persoonlijk akkoord zijn gekomen. Southampton moet echter ook nog een deal zien te sluiten met Espanyol.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!