Bizarre wending: Bijlow blijft bij Feyenoord door meningsverschil met Southampton

Bizarre wending: Bijlow blijft bij Feyenoord door meningsverschil met Southampton

27 augustus om 17:05
Laatste update: 27 augustus om 17:15

Justin Bijlow maakt tóch niet de overstap naar Southampton. De goalie nam zondag nog in tranen afscheid bij Feyenoord, maar door 'een andere visie over de behandelwijze van een oude blessure' keert de Oranje-international nu onverhoopt terug naar De Kuip. Dat laat hij zelf weten op Instagram.

Niets leek een transfer van Bijlow naar Southampton nog in de weg te staan. Na de remise van Feyenoord op bezoek bij Sparta nam de goalie in tranen afscheid van Het Legioen en vloog hij naar Engeland voor de medische keuring. Nadat die was verricht, klapte de deal echter alsnog. Dat maakt Bijlow bekend op Instagram.

'Beste Feyenoorders', begint de sluitpost. Ik was op weg naar de Premier League. Na een heel speciale dag afgelopen zondag, waar ik jullie enorm dankbaar voor ben, bereidde ik me voor op een vertrek bij Feyenoord. Dat vond ik niet makkelijk en was niet mijn eerste keus, maar het moest in het belang van mijn carrière. Bij de medische keuring is gebleken dat Southampton een andere visie heeft dan Feyenoord over de behandelwijze van een oude blessure.'

'Ik ben volledig fit en ik word hierdoor niet belemmerd, maar ik respecteer de visie van de medische staf van Southampton', zo benadrukt Bijlow vervolgens. 'Hierdoor keer ik terug in Rotterdam, bij mijn club Feyenoord. Mijn band met de stad en de club is ijzersterk. Ik blijf vechten voor een plek in het doel van Feyenoord en het Nederlands elftal. Feyenoorders, bedankt voor de steun die jullie me altijd geven.'

Door de afgeketste transfer lijkt Bijlow dus toch bij Feyenoord te blijven, al is de transferperiode nog een aantal dagen open. De geboren Rotterdammer moest eerder dit seizoen zijn plekje onder de lat afstaan aan Timon Wellenreuther. In de afgelopen dagen werden Plamen Andreev en Nick Olij bij Feyenoord genoemd als mogelijke vervangers van Bijlow. Het is nog niet duidelijk of de interesse van de Rotterdammers in leven blijft, nu de Bijlow-deal is geklapt.

 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bijlow (@justinbijlow)

Snel meer...