Europa League-loting in aantocht: volg alles gratis via Ziggo Sport Free!

Europa League-loting in aantocht: volg alles gratis via Ziggo Sport Free!

30 augustus om 08:30
Laatste update: 30 augustus om 12:47

ADVERTORIAL - De spanning stijgt! Het Europees voetbal van dit seizoen krijgt deze week gestalte met de lotingen van de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Conference League. Terwijl PSV, Feyenoord hun tegenstanders kennen, maken Ajax, AZ en FC Twente zich op voor de loting van de UEFA Europa League. Jij kan er zeker van zijn dat je dit seizoen niets mist van al hun wedstrijden en deze loting door je aan te melden voor Ziggo Sport Free!

Hoe werkt het?

Of je nu Ziggo-klant bent of niet, bij Ziggo Sport volg je (onder meer) alle Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs. Voor Ziggo-klanten met tv in hun abonnement is het simpel: zet je tv aan en ga naar Ziggo Sport kanaal 14. En klanten bij  andere providers met het Ziggo Sport Totaal pakket stemmen af op Ziggo Sport. Op dit kanaal heb je elke speelavond minimaal één live wedstrijd, analyses en hoogtepunten, en deze donderdag en vrijdag dus ook de lotingen van de UEFA Champions League, UEFA Europa League én UEFA Conference League!

Maar wat als je geen Ziggo hebt? Geen zorgen! Met Ziggo Sport Free kijk je gratis en live naar de Nederlandse clubs in Europa. Je maakt een gratis account aan en volgt de wedstrijden met de Ziggo GO app op je smart tv, tablet of smartphone. 

Hoe kijk ik gratis UEFA Europees voetbal als ik geen Ziggo of Ziggo Sport Totaal pakket heb? 

1. Ga naar ziggo.nl/uefa/ziggo-sport-free
2. Meld je aan voor Ziggo Sport Free 
3. Download de Ziggo GO app en log in
4. Vanaf nu heb je toegang tot Ziggo Sport Free; veel plezier!

Niet in de wachtrij staan? Meld je nu al aan!

Eén ding dat voetbalfans weten, is dat elke seconde telt. Het is zonde om de aftrap of zelfs de eerste goal van die cruciale wedstrijd te missen omdat je je nog snel moet aanmelden. Helaas gebeurt dit vaker dan je denkt. Op het moment dat het fluitsignaal klinkt, verwachten we veel mensen die zich nog snel proberen aan te melden, wat ertoe kan leiden dat je in een wachtrij staat en dat wil je natuurlijk niet! Super slim om je nu al aan te melden voor Ziggo Sport Free, zodat jij goed voorbereid bent op die eerste wedstrijd.

Bereid je voor op de grote wedstrijden

Met de lotingen voor de deur is dit hét moment om je voor te bereiden. Wacht niet tot het laatste moment om je aan te melden. Door je nu al aan te melden, zit jij helemaal klaar voor de eerste wedstrijd van jouw club in de Europese topcompetitie.

Bovendien kun je meteen genieten van alles wat Ziggo Sport Free te bieden heeft. Zo volg je aanstaande donderdag en vrijdag live de lotingen van de competities. Daarnaast geniet je op Ziggo Sport Free nu al van gratis content, zoals analyses van voorgaande wedstrijden, hoogtepunten en unieke interviews met spelers en coaches. Dé perfecte manier om jezelf op te warmen voor een fantastisch nieuw seizoen Europees voetbal. 

Meld je vandaag nog aan

Laat niets aan het toeval over en zorg dat jij klaar bent voor het moment dat het Europese spektakel losbarst. Meld je vandaag nog aan voor Ziggo Sport Free en geniet van gratis toegang tot onder meer Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs en natuurlijk de finales van het UEFA Europees voetbal. 

Ga naar ziggo.nl/uefa/ziggo-sport-free voor meer informatie en om je aan te melden. Zo ben jij helemaal voorbereid wanneer jouw favoriete team het veld betreedt. 

Ziggo Sport Free: Jouw ticket naar het UEFA Europees voetbal, helemaal gratis.