Derksen vreest voor ontslag Fraser bij RKC

Derksen vreest voor eerste trainersontslag: 'Veel onvrede binnen de club'

26 augustus om 22:33

De kans is aanwezig dat Henk Fraser aan zijn laatste weken bij RKC Waalwijk bezig is, zo meent Johan Derksen in Vandaag Inside. De voormalig voetballer geeft aan dat hij vernomen heeft dat de oefenmeester 'op de wip zit'.

"Ik hoorde uit doorgaans betrouwbare bron dat Henk Fraser wel op de wip zit", stelt Derksen. "Er is een hoop onvrede binnen de club en hij moet nu tegen AZ, dat wordt denk ik weer geen drie punten en dan kan het doek voor Henk weleens vallen. Ik vind Henk een prima jongen, maar bij iedere club waar hij zit krijgt hij op een gegeven moment problemen. Dat zal misschien ook een beetje aan Henk liggen."

Presentator Wilfred Genee kaart het relletje met Michiel Kramer aan, maar Derksen kan zich wel vinden in de actie van de spits, die wegliep van de training. "Een 35-jarige speler die het aan de stok krijgt met de fysieke trainer omdat hij terug moet komen om nog twintig minuten sprintjes te trekken… dan ben je bij Kramer aan het verkeerde adres. Die zegt: pleur toch op, ik schiet ze erin, ik hoef niet twintig minuten te sprinten."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!