Sparta-directeur ontkent naderende Feyenoord-deal voor Olij

Sparta-directeur ontkent naderende deal: 'Nog geen contact gehad met Feyenoord'

26 augustus om 18:57
Laatste update: 27 augustus om 10:16

Mocht Feyenoord Nick Olij deze zomer nog willen contracteren, dan zullen de Rotterdammers haast moeten maken. Dat vertelt Gerard Nijkamp. De technisch directeur van Sparta Rotterdam vernam nog niets van de stadgenoot.

Olij staat sinds het aanstaande vertrek van Justin Bijlow naar Southampton in de belangstelling van Feyenoord. De sluitpost gaf eerder deze maand in gesprek met RTV Rijnmond al aan graag een stap te maken. Ook PSV en Ajax zouden de situatie rondom Olij nauwlettend in de gaten houden.

Nijkamp heeft de geruchten meegekregen, maar spreekt tegenover ESPN van een lastige situatie. "Er is nog geen contact geweest tussen Feyenoord en Sparta", begint de technisch directeur van de Kasteelclub. "Maar weet wel dat voor Sparta op een gegeven moment de deur dicht zal gaan. Wij gunnen Nick al het moois en een volgende stap, maar we gunnen Sparta ook een mooi seizoen."

Sparta staat volgens Nijkamp dan ook niet te springen om uitgaande transfers. Zeker niet nu de transferdeadline nadert. "Ik moet ook wel de gelegenheid hebben een waardig vervanger voor hem te vinden. Ik zal niet eindig blijven wachten", stelt hij.