'Olmo ondanks drie vertrekkers nog altijd niet ingeschreven bij Barcelona'

'Topaankoop ondanks drie vertrekkers nog altijd niet ingeschreven bij Barcelona'

26 augustus om 16:39

Dani Olmo kan nog altijd niet in actie komen voor FC Barcelona. De club had problemen met het inschrijven van de nieuwe aankoop, maar ook na het vertrek van drie spelers kan Olmo nog altijd niet spelen voor de Catalanen, zo meldt het Spaanse Relevo. Trainer Hansi Flick heeft echter goede hoop dat het nog goed zal komen.

Barcelona zwaaide Mikayil Faye, Clément Lenglet en Vitor Roque uit, maar kan Olmo nog steeds niet inschrijven. Dinsdag komt de club in actie tegen Rayo Vallecano, maar trainer Flick weet niet of de Spanjaard in actie kan komen. "Ik vertrouw op de club en heb goede hoop dat we Olmo kunnen gebruiken. Gelukkig heeft hij begrip voor de situatie waar de club in verkeert", stelt de oefenmeester.

Ook in de duels met Valencia en Athletic Bilbao was Olmo niet van de partij. De aanhoudende financiële problemen van Barcelona liggen ten grondslag aan de kwestie. De Catalaanse grootmacht geeft te veel geld uit aan salarissen en zal eerst spelers moeten verkopen of verhuren, voordat er een beroepgedaan kan worden op Olmo, die deze zomer het EK won met Spanje en de overstap maakte van RB Leipzig.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!