Feyenoord aast op spelers uit Premier League

VI cryptisch: Feyenoord wil deze week wat doen met Premier League-spelers

26 augustus om 15:25

Het belooft een drukke week te worden voor Feyenoord. Volgens Voetbal International gaat er het nodige gebeuren aan de inkomende kant en hopen de Rotterdammers zaken te doen in de Premier League.

Feyenoord deed tot op heden weinig op de transfermarkt. Voor Anis Hadj Moussa, Chris-Kévin Nadje en Jeyland Mitchell werden bescheiden transfersommen neergelegd, terwijl Gijs Smal en Julián Carranza transfervrij overkwamen. Ibrahim Osman en Hugo Bueno worden gehuurd van respectievelijk Brighton & Hove Albion en Wolverhampton Wanderers.

'De nieuwe trainer Brian Priske zal zich intussen afvragen waar de nieuwe spelers blijven', schrijft VI. 'Deze week hoopt de club wat te gaan doen met een of twee spelers uit de Premier League en dat werd tijd ook.' Het is onduidelijk om welke spelers het gaat.

Santiago Gimenez

Aan de uitgaande kant is er veel te doen om Santiago Gimenez, die mogelijk naar Nottingham Forest vertrekt. Dat de Mexicaan nog altijd bij Feyenoord speelt, leidt tot lichte irritaties bij zijn concurrenten. 'Hij stapte een jaar geleden niet voor negen miljoen euro over van Cercle Brugge om dit seizoen op de bank te zitten', doelt het medium op Ayase Ueda. 'De Argentijnse spits Julián Carranza heeft intern ook al gevraagd wat nou precies de plannen zijn met hem, nu hij een Mexicaanse en Japanse international voor zich heeft, die allebei niet presteren.'

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!