Fortuna Sittard toont concrete interesse in Feyenoord-middenvelder Bullaude

'Overbodige Feyenoord-middenvelder kan stap maken naar Fortuna Sittard'

26 augustus om 09:13
Laatste update: 26 augustus om 10:18

Fortuna Sittard hoopt Ezequiel Bullaude los te weken bij Feyenoord, zo meldt 1908. De Eredivisionist is concreet in de markt voor de handtekening van de Argentijn, die geen toekomst meer heeft in Rotterdam.

Op dit moment liggen er bij Fortuna Sittard alleen mogelijkheden om Bullaude op huurbasis over te nemen van Feyenoord, maar beide clubs staan open voor een definitieve transfer. 'Bullaude, die vorig seizoen verhuurd werd aan Boca Juniors, zou nu binnen de landsgrenzen vlieguren kunnen maken en Fortuna zou daarbij uitkomst kunnen bieden', zo valt er te lezen. Een akkoord tussen Bullaude en Fortuna ligt er nog niet.

Bij Fortuna zou Bullaude op het middenveld de strijd aangaan met de momenteel geblesseerde Alessio da Cruz en Alen Halilovic. Laatstgenoemde wordt vaak als buitenspeler gebruikt door trainer Danny Buijs. In Rotterdam heeft Bullaude nog een doorlopend contract tot medio 2026. 

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft eerder aan Bullaude laten weten dat er geen toekomst is voor hem in Rotterdam. Naast de Argentijn stonden ook Neraysho Kasanwirjo, Marcus Pedersen, Marcos López en Patrik Walemark op de nominatie om te vertrekken deze zomer. Laatstgenoemde vertrekt mogelijk naar Lech Poznań, terwijl Marcus Pedersen is verhuurd aan Torino met een verplichte koopoptie. López speelt op zijn beurt op huurbasis voor FC Kopenhagen, die een optie tot koop hebben bedongen in de deal. Kasanwirjo behoort momenteel nog wel tot de selectie van Priske.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!