'Chelsea praat met Manchester United over Sancho'

'Chelsea is nog niet klaar en aast nu op vleugelaanvaller van Manchester United'

26 augustus om 07:34
Laatste update: 26 augustus om 08:57

De selectie barst uit zijn voegen, maar Chelsea blijkt nog niet uitgewinkeld. The Blues onderzoeken de mogelijkheid om Jadon Sancho over te nemen van Manchester United.

Met dat nieuws pakt Sky Sports uit. Chelsea zou Sancho willen huren, maar ook een koopovereenkomst met Manchester United is een optie. De twee Premier League-grootmachten hebben al met elkaar om tafel gezeten. The Telegraph voegt eraan toe dat Chelsea heeft aangeboden om Sancho te ruilen voor Raheem Sterling.

De belangstelling van Chelsea voor Sancho is opvallend, omdat de selectie van de Londenaren al overloopt van de vleugelaanvallers. Deze zomer werden Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) en João Félix (Atlético Madrid) al voor meer dan honderd miljoen euro naar Stamford Bridge gehaald. Onder meer Noni Madueke, Mykhaylo Mudryk en Sterling speelden er al. Verder hopen The Blues vóór vrijdag nog een nieuwe spits binnen te halen.

Bij Manchester United valt Sancho op dit moment buiten de boot. Hij was afgelopen weekend tegen Brighton & Hove Albion (2-1 verlies) opnieuw geen onderdeel van de wedstrijdselectie. Erik ten Hag zei dat hij 'keuzes moest maken'.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!