'Niet alleen Feyenoord kijkt naar Olij: ook op lijstje PSV en Ajax'

'Olij ook in beeld bij PSV en Ajax, Feyenoord zal miljoenen moeten betalen'

26 augustus om 07:20

Niet alleen Feyenoord denkt aan Nick Olij. Volgens het Algemeen Dagblad maakt alleen de traditionele top-drie kans om de doelman van Sparta in te lijven, waarbij de namen van zowel PSV als Ajax worden genoemd.

'Gezien de keepersperikelen bij PSV en Ajax zou het gek zijn als de vierde doelman van Nederland - kijkend naar de meest recente EK-selectie van Ronald Koeman - daar op het lijstje ontbreekt', schrijft het AD maandagochtend. Olij is niet goedkoop: naar alle waarschijnlijkheid moet er een transfersom van meer dan vier miljoen euro op tafel komen.

Zondag gaf Olij ruiterlijk toe dat er contact is tussen zijn management en Feyenoord. Hij is in beeld als vervanger van Justin Bijlow, die naar Southampton vertrekt. "Hoe zich dat gaat ontwikkelen, weet ik niet. Feyenoord heeft zich ook nog niet bij Sparta gemeld. Dat is het enige dat ik weet", liet de 29-jarige doelman optekenen.

Of het ook tot een bod, onderhandelingen en mogelijk een akkoord gaat komen, weet Olij ook niet. "Eerst moet ik kijken of ik degene ben die daarheen kan. Feyenoord zal ongetwijfeld met meerdere keepers contact hebben gehad. Als zij zich uiteindelijk melden, dan ga ik er tegen die tijd over nadenken." Ook is het de vraag of hij zich kan schikken in een rol als tweede keeper.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!