Van der Vaart ergert zich aan AZ-verdediger Goes

Van der Vaart ergert zich: 'Hij denkt dat hij Sergio Ramos is'

26 augustus om 07:22

Rafael van der Vaart denkt dat AZ-verdediger Wouter Goes zichzelf overschat. De oud-voetballer ziet in de mandekker 'een groot talent', maar Van der Vaart ergert zich aan de houding van Goes.

In de eerste twee competitieduels stond Goes negentig minuten op het veld bij AZ. In Studio Voetbal wordt het optreden van de verdediger tegen FC Groningen (0-0) besproken. "Ik denk dat het echt een heel groot talent is, met heel veel kwaliteit, maar volgens mij denkt hij op dit moment dat hij een soort Sergio Ramos is. Dat is hij bij lange na niet", stelt Van der Vaart.

"Die moet je echt op zijn flikker zitten, want die denkt dat hij veel beter is dan hij werkelijk is op het moment", vervolgt Van der Vaart zijn verhaal. "Hij oogt nonchalant, zijn hele uitstraling beviel me totaal niet. Vorige week (twee weken geleden, red.) kneep hij ook zijn tegenstander", doelt de analist op het uitduel met Almere City, waarin Goes zijn tegenstander Bapitste Guillaume provoceerde. Laatstgenoemde kreeg vervolgens een rode kaart, nadat hij een trap uitdeelde aan Goes.

Ook FC Twente-spits Ricky van Wolfswinkel is aanwezig bij Studio Voetbal. De aanvalsleider speelde nog nooit tegen Goes, die vorig seizoen twee keer op de bank zat tegen de Tukkers. Van Wolfswinkel is niet bang voor de duels met Goes. "Ik heb nog niet tegen hem gespeeld, maar ik kijk er wel naar uit."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!