Geheimzinnigheid rondom afwezige Kramer bij RKC

Kramer uit RKC-selectie gezet, Fraser geheimzinnig: 'Dit doe je niet zomaar'

25 augustus om 17:32

Michiel Kramer is uit de selectie gezet door de clubleiding van RKC Waalwijk. De spits is daardoor afwezig rondom het uitduel bij Go Ahead Eagles. Trainer Henk Fraser wil echter niet vertellen wat daar de aanleiding voor is.

Kramer schittert zondag in afwezigheid in de Adelaarshorst, waar RKC een bezoek brengt aan Go Ahead. Voorafgaand aan de wedstrijd krijgt trainer Fraser daar bij ESPN de nodige vragen over. "Bij elke club gebeuren er in het jaar een aantal dingen die kunnen gebeuren. Dit was daar één van", houdt Fraser zich op de vlakte. "Hierbij dachten we als club: deze maatregel moeten we nemen."

"Verder kan ik er niet zo heel veel over zeggen, omdat het met name een beslissing is die genomen is door de club. Mo Allach (technisch directeur van RKC, red.) en Kramer zelf kunnen jou daar dus de antwoorden op geven", vervolgt Fraser, die nog niet kan zeggen of de afwezigheid van de spits beperkt blijft tot één wedstrijd. "Oh nee, zo ver ben ik nog niet. Deze beslissingen neem je in ieder geval niet zomaar. Deze mensen zijn er zeker van, wellicht ben ik er daar ook één van. Maar nogmaals: dit ligt vooral bij Michiel en Mo." 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!