'Boscagli blijft zeer waarschijnlijk bij PSV

'PSV wil na transferdeadline Boscagli nieuw en verbeterd contract aanbieden'

25 augustus om 13:20
Laatste update: 25 augustus om 22:13

De kans is groot dat Olivier Boscagli bij PSV blijft, zo meldt Voetbal International. De Fransman zou daarentegen de overstap naar Brighton & Hove Albion altijd nog graag maken.

Het is nog onduidelijk wat er de komende dagen gaat gebeuren rondom de transferperikelen van Boscagli. De PSV-verdediger heeft een vertrekwens en hier is niks aan veranderd. Hij wil in ieder geval erg graag in de Premier League gaan spelen. 

Maar zijn zaakwaarnemer en Boscagli zelf weten dat PSV bij hetzelfde standpunt blijft. Zolang Brighton geen nieuw verhoogd bod doet, zullen de Eindhovenaren niet meewerken aan de transfer. Mocht de 26-jarige mandekker nog in Eindhoven spelen na de transferdeadline, dan zal de landskampioen proberen zijn contract te verlengen en te verbeteren.

Brighton is al langere tijd geïnteresseerd in de diensten van Boscagli, die wel een verdienstelijke wedstrijd speelde met PSV bij Almere City (1-7). De Engelse ploeg deed eerst een bod van iets minder dan tien miljoen euro, maar de Eindhovenaren verlangen minimaal twintig miljoen. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!