Boulahrouz ziet Oranje-rentree voor Danjuma

Boulahrouz: 'Ik wil hem niet in Oranje praten hoor, maar hij komt in aanmerking'

24 augustus om 22:34
Laatste update: 24 augustus om 23:31

Arnaut Danjuma is weer terug bij Villarreal en is met twee treffers goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Dat biedt hoop, meent Khalid Boulahrouz. Ook voor een eventuele rentree bij Oranje

Danjuma scoorde tegen Atlético Madrid en tegen Sevilla en lijkt zijn vorm weer terug te hebben. "Hij maakt op mij een heel goede, fitte indruk", steekt Khalid Boulahrouz van wal bij Ziggo Sport. "Danjuma is technisch, snel... Ergens heeft hij pech gehad met blessures en weinig vertrouwen. Het helpt niet als je continu verhuurd wordt."

Presentator Wietse van der Goot merkt op dat het bij Danjuma vaak 'in golven' komt. "Soms is-ie er een seizoen niet en dan is hij ineens weer briljant." Boulahrouz weet ook niet hoe dat komt. "Dat is moeilijk te verklaren. Waar ligt het dan aan? Is het de trainer die voor een ander kiest of zijn het de blessures? Het is te hopen voor hem dat hij nu eindelijk een seizoen helemaal door kan spelen."

Boulahrouz ziet Danjuma, die tot nu toe zes interlands speelde, in zijn huidige vorm graag weer in Oranje. "Ik denk dat als hij op dit niveau constant blijft spelen, hij in aanmerking komt. Met zijn techniek, snelheid en kwaliteiten denk ik zeker dat hij een aanwinst is voor het Nederlands elftal. Ik wil hem niet Oranje in praten hoor, want hij moet het wel zelf laten zien."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!