'Al-Hilal wil deel van salaris Lodi betalen voor PSV'

Kraay Jr: 'Al-Hilal wil deel monstersalaris betalen voor verhuur aan PSV'

24 augustus om 20:06
Laatste update: 24 augustus om 22:04

Al-Hilal lijkt bereid mee te werken aan een huurtransfer van Renan Lodi naar PSV. Sterker nog, volgens Hans Kraay Jr. wil de club uit Saudi-Arabië zelfs een deel van zijn gigantische salaris blijven betalen om een vertrek te faciliteren. 

Kraay Jr. is in Almere voor het Eredivisie-duel tussen Almere City en PSV wanneer hem vanuit de studio van ESPN wordt gevraagd naar de transferperikelen van PSV. Met betrekking tot Lodi, die in Eindhoven op de radar staat, deelt Kraay Jr. opmerkelijke informatie. "Al-Hilal is niet tevreden met hem en Lodi is niet tevreden met Al-Hilal", klinkt het over de Braziliaanse linksback.

De club uit Saudi-Arabië, die Lodi afgelopen winter voor 23 miljoen euro overnam van Olympique Marseille, zou zelfs graag van de linksback af willen. "Volgens mijn informatie is Al-Hilal bereid bij te dragen aan zijn salaris van 200.000 euro per week. Zodat hij tot het einde van het seizoen bij PSV kan spelen."

Defensieve zorgen

Voor PSV en trainer Peter Bosz zou de komst van Lodi een welkome opsteker zijn. De Eindhovenaren zagen Teze vertrekken naar AS Monaco en namen ook afscheid van André Ramalho. Daarnaast is Armando Obispo geblesseerd en wordt er stevig getrokken aan Olivier Boscagli. De Monegask staat in de belangstelling van onder meer Brighton & Hove Albion. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!