'PSV werkt koortsachtig aan transfers: Nagalo is optie'

'PSV werkt koortsachtig aan transfers: Nagalo wil graag, maar zit in wachtkamer'

24 augustus om 19:31

FC Nordsjaelland-verdediger Adamo Nagalo is nog steeds een optie voor PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad worden de Eindhovenaren vermoedelijk concreet als een topkandidaat als Ko Itakura niet haalbaar blijkt.

PSV heeft 11,5 miljoen euro geboden op Itakura, de Japanse verdediger van Borussia Mönchengladbach. De Duitse club peinst bij zo'n bedrag nog niet over een verkoop en zou meer dan 15 miljoen euro willen zien. Het is onduidelijk of PSV, dat een vertrek van Olivier Boscagli naar Brighton & Hove Albion tegenhoudt, wil voldoen aan die eis.

Voor het centrum van de verdediging komt ook Nagalo in aanmerking. De international van Burkina Faso (21) wil zelf graag naar PSV, weet het Eindhovens Dagblad. Nordsjaelland is bereid hem te verkopen. Hij kost 'een stuk' minder dan Itakura. AJ Auxerre heeft eveneens interesse in de centrumverdediger, die ook als rechtsback uit de voeten kan.

PSV is verder op zoek naar een rechtsback en linksback. Voor de laatste positie zijn Nicola Zalewski (AS Roma) en Renan Lodi (Al Hilal) in beeld. Ook de clubloze Layvin Kurzawa wordt genoemd. Zalewski moet naar verluidt twaalf miljoen euro kosten, terwijl Lodi gehuurd zou kunnen worden. Voor de rechterkant is Kenny Tete (Fulham) de belangrijkste kandidaat. De transfervrije Serge Aurier is aangeboden, maar naar hem lijkt PSV geen oren te hebben.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!