PEC Zwolle wil Younes Namli

PEC Zwolle bezig met terugkeer na afgeketste Ajax-deal: 'Hoop is aanwezig'

24 augustus om 16:51
Laatste update: 24 augustus om 20:32

Bij PEC Zwolle heerst er hoop dat Younes Namli terugkeert, zo weet RTV Oost. De aanvallende middenvelder liep afgelopen seizoen uit zijn contract in Zwolle en werd genoemd bij clubs als Ajax, FC Utrecht en FC Twente. De transfervrije linkspoot heeft echter nog altijd geen nieuwe werkgever gevonden.

Een maand geleden leek het nog ondenkbaar, maar de hoop op een snelle terugkeer van Namli is wel degelijk aanwezig bij de technische leiding van PEC. En dat is niet ongegrond, meldt RTV Oost.

Namli zou afgelopen maand in contact hebben gestaan met Ajax. Er liepen naar verluidt onderhandelingen over een contract, maar Ajax zag uiteindelijk af van een samenwerking. Reden daarvan was dat er eerst spelers verkocht moesten worden, plus de prioriteit van de Amsterdammers zou liggen bij andere potentiële aanwinsten. Derhalve kan Namli een transfer naar Amsterdam uit zijn hoofd zetten.

"Ook is Younes inderdaad onder meer in beeld bij Utrecht en Twente", bevestigde zijn zaakwaarnemer eerder deze transferperiode. "En zo zijn er nog wel meer clubs in binnen- en buitenland waarmee we in contact zijn", stelde hij. Van een defintieve overstap is het echter nog niet gekomen, waardoor PEC zijn kansen ziet groeien.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!