Henk Veerman uitgesproken na volgend Volendam-debacle

Veerman uitgesproken na volgend Volendam-debacle: 'Moeten ons schamen'

24 augustus om 14:38

FC Volendam kent een desastreuze start van het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Na drie speelronden staat de Eredivisie-degradant zonder punten onderaan. Aanvalsleider Henk Veerman maakt zich grote zorgen.

Na eerdere nederlagen tegen De Graafschap (4-3) en FC Emmen (0-1), stapte Volendam vrijdagavond wederom met lege handen van het veld af. ADO Den Haag bleek met 2-1 te sterk. Na afloop van het duel spreekt Veerman in gesprek met ESPN zijn zorgen uit.

"We waren onthutsend zwak de eerste helft", steekt de boomlange spits van wal. "Als je compleet overlopen wordt door dit ADO Den Haag, dan moeten wij ons best wel schamen en dat is zorgelijk", houdt hij zich niet in. De aanvaller kwam deze zomer nota bene over van de Hagenezen.

Volendam hoopt volgende week zaterdag een beter resultaat te boeken als het TOP Oss in eigen huis ontvangt. Oss is de competitie beter begonnen en is na drie speelronden nog altijd ongeslagen. De ploeg bezit momenteel de koppositie in de KKD. Beide ploegen trappen om 16.30 uur af.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!